DOBRA ZABAVA I ZA NAJMLAĐE POSETIOCE „GOSPOJINE”

Da „Velikogospojinski dani“ u Novom Bečeju sa razlogom nose epitet porodične manifestacije govori i tradicionalna „Avlija zabavlija“ u Narodnoj biblioteci koja uz „Dečiju ulicu“ najmlađim posetiocima iz godine u godinu nudi raznovrsan program aktivnosti.

Na samom početku, Milica Cvetković iz Bečeja simblično se predstavila pesmom „Sin jedinac“ čije reči ujedno predstavljaju i slogan ovogodišnje manifestacije: „Stara stvar u Novom Bečeju“.

Radionica „Pronađi svoj ton“, predstava pod nazivom „Simfonija u F-duru“, ali i mala izložba radova na samom kraju, bili su tematski povezani, a pored navedenog, mališani su uživali i u društvu mađioničara Miše, kao i promociji „Politikinog zabavnika“.

Aktivnosti u okviru „Dečije ulice“ osmislio je uigrani tim koji je za subotu pripremio kreativnu radionicu, dok je nedelja bila posvećena rekreativnim igrama pod nazivom „Tradicionalne igre sa šora“.

Najmlađi sugrađani, ali i gosti koji tokom „Velikogospojinskih dana“ posećuju Novi Bečej već sa nestrpljenjem očekuju druženje i naredne godine kada će „Avija zabavlija“ proslaviti jubilej četvrt veka trajanja.






Read 180 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…