KONAČNA LISTA KANDIDATA ZA POPISIVAČE KOJI SE POZIVAJU NA OBUKU

Republički zavod za statistiku objavljuje Konačnu listu kandidata za popisivače koji se pozivaju na obuku, sa adresom, datumom i vremenom početka obuke.

Konačna lista je formirana nakon sprovedene procedure prigovora kandidata za popisivače na preliminarnu listu, zbog čega su nastale razlike u odnosu na preliminarnu listu.

Konačnu listu možete pogledati - ovde.

Izabrani kandidati dužni su da prisustvuju celokupnoj obuci. Obuka je petodnevna i sprovodi se u periodu od 18. septembra do 29. septembra, u određenim terminima.

Štampani materijal za obuku (Uputstvo za popisivače, obrasce i primere za vežbanje i dr.), kandidati će dobiti od Popisne komisije na punktu za obuku. Uputstvo za popisivače u elektronskoj formi dostupno je na linku.

Izabrani popisivači su u obavezi da najkasnije do 10. septembra 2023. godine do 16.00 časova unesu dodatne podatke neophodne za izradu ugovora o angažovanju preko ovog linka.

 

Read 249 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…