BOGAT PROGRAM „DEČJE NEDELJE” U CELOJ NOVOBEČEJSКOJ OPŠTINI

Danas je u Srbiji počelo obeležavanje još jedne „Dečje nedelje“, najveće nacionalne manifestacije za zaštitu i promociju dečjih prava, koja će trajati do 8. oktobra.

Ovogodišnja manifestacija održava se pod sloganom „Veliko srce dece Srbije“, a tokom nedelje obeležiće je i sve predškolske i školske ustanove u opštini Novi Bečej.

Sada već tradicionalno, u PU „Pava Sudarski“ „Dečja nedelja“ počinje posetom predstavnika lokalne samouprave koji su i ove godine najmlađima doneli slatkiše i igračke. Mališane su posetili zamenik predsednika opštine, Ivica Milankov, pomoćnik predsednika opštine, Trifun Stanković, načelnica Odeljenja za javne službe u Opštinskoj upravi, Ivana Dobožanov Ćurčić i predsednik SO Novi Bečej, Milenko Garčev.

Tokom „Dečje nedelje“ u svim objektima PU „Pava Sudarski“ širom novobečejske opštine, planirane su raznovrsne aktivnosti, potvrdio nam je pomoćnik direktora ove ustanove, Darko Miloradović.






Read 177 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…