DONETA ODLUКA RASPISIVANJU JAVNOG POZIVA ZA SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSКE SANACIJE

Na današnjoj 80. sednici Opštinskog veća Opštine Novi Bečej usvojeni su Predlozi Rešenja o davanju saglasnosti na Izveštaj o radu predsednika opštine i Opštinske uprave, kao i o radu Skupštine i Opštinskog veća opštine Novi Bečej za prethodnu godinu.

Ovom prilikom doneta je i Odluka o raspisivanju Javnog poziva za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Novi Bečej za 2023 godinu. Po rečima predsednika, Saše Maksimovića, za ovu namenu izdvojeno je ukupno 8.000.000 dinara, od čega 4.000.000 iz budžeta Opštine, dok je preostali iznos obezbeđen od strane Ministarstva rudarstva i energetike.

Većnici su, između ostalog, utvrdili i Predlog odluke o pristupanju izradi Izmena i dopuna Plana detaljne regulacije radne zone „Izlaz“ u Novom Bečeju na dve lokacije.

Do kraja sednice usvojen je i niz Predloga Rešenja o davanju saglasnosti na izmene Finansijskog plana Turističke organizacije, Narodne biblioteke, Sportsko-rekreativnog centra „Jedinstvo“, Mesne zajednice Кumane, ali i Predškolske ustanove „Pava Sudarski“, za koju je ovom prilikom utvrđen i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Godišnji izveštaj o realizaciji programa vaspitno-obrazovnog rada za prethodnu i tekuću godinu.

Read 235 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…