VAŠAR U ŠКOLI „JOSIF MARINКOVIĆ” UDRUŽIO MALE I VELIКE ĐAКE

U okviru „Dečije nedelje“, po sloganom „Veliko srce dece Srbije“, u Osnovoj školi „Josif Marinković“ u Novom Bečeju osmišljen je niz aktivnosti kojima će biti obeležena ova nacionalna manifestacija koja ima za cilj zaštitu dečijih prava i poboljšanje položaja deteta u Srbiji.

Najmlađi učenici su, na samom početku nedelje napravili panoe koji će u narednom periodu krasiti zidove škole, a danas su, uz pomoć starijih drugara, roditelja i svojih učiteljica organizovali „Jesenji vašar“ sa kog će prikupljena sredstva od prodaje biti usmerena u humanitarne svrhe.

Do kraja ove nedelje, učenici nižih razreda učestvovaće u sportskom danu, različitim radionicama prilagođenim učenicima sa posebnim potrebama, pogledaće crtani film u bioskopu, posetiti Narodnu biblioteku, ali i održati program za prijem prvaka. Raspored aktivnosti za starije učenike osmislio je Đački parlament u saradnji sa pedagogom i direktorom škole, pa su tako nedelju posvećenu decu otpočeli maskembalom, a nakon današnjeg vašara, održano je i sada već tradicionaln takmičenje u nadvlačenju konopca.

Poslednjeg dana manifestacije održaće se i ugledni čas koji će realizovati nastavnice Aleksandra Кrstić i Jelena Čivčić, nakon čega će uslediti žurka kojom će biti zaokružena još „Dečija nedelja“.






Read 185 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…