OBEZBEĐENO 140 MILIONA ZA PRVU FAZU RADOVA

U zgradi Radničkog univerziteta u Novom Bečeju danas je održana 27. sednica SO Novi Bečej, na čijem dnevnom redu se našlo ukupno 19 tačaka.

Odbornici su ovom prilikom usvojili rešenja o davanju saglasnosti na izveštaje o radu Skupštine i Opštinskog veća, ali i predsednika opštine, odnosno Opštinske uprave za prethodnu, 2022. godinu. Takođe, doneta je Odluka o pristupanju izradi izmena i dopuna Plana detaljne regulacije radne zone „Izlaz“ u Novom Bečeju, a usvojen je i izveštaj o prihodima i rashodima opštinskog budžeta za prvih šest meseci u ovoj godini.

Nakon održane sednice, predsednik opštine Saša Maksimović osvrnuo se kratko na svoj rad i na rad same Opštinske uprave u prethodnom periodu, najavivši nove investicije i nova ulaganja. Prema njegovim rečima, godina za nama bila je vrlo plodonosna za opštinu.

Na 27. sednici Skupštine opštine odbornicu su usvojili i rešenje o davanju saglasnosti na Godišnji plan o realizaciji vaspitno-obrazovnog rada PU „Pava Sudarski“ za prethodnu, odnosno rešenje o davanju saglasnosti na Godišnji plan vaspitno-obrazovnog rada ove ustanove za tekuću radnu godinu. Isto tako, doneto je rešenje o davanju saglasnosti na rebalans finansijskog plana PU „Pava Sudarski“ za 2023. godinu.

Odbornici su doneli i rešenja o davanju saglasnosti na izmene i dopune finansijskih planova MZ Кumane, Narodne biblioteke Novi Bečej, TO opštine i Sportsko-rekreativnog centra „Jedinstvo“ u Novom Bečeju.






 

Read 238 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…