SEDNICA VEĆA: NOVA REŠENJA ZA „TRIANGL” I MARINU „GRADIŠTE”, „SOMNIS BEDDING” POČINJE SA RADOM

Na 84. sednici Opštinskog veća opštine Novi Bečej razmatralo se 39 tačaka dnevnog reda od kojih se najveći broj odnosio na utvrđivanje Predloga Planova rada i finansijskih planova mesnih zajednica i javnih preduzeća za 2024 . godinu.

Ovom prilikom utvrđen je i Predlog Odluke o budžetu opštine za narednu godinu, kao i Predlozi Odluka o lokalnim komunalnim i naknadama za korišćenje javnih površina za teritoriju opštine Novi Bečej. Takođe, prostor Marine „Gradište“ u narednom periodu biće poveren na upravljanje Mesnoj zajednici Novi Bečej, potvrdio je predsednik opštine, Saša Maksimović, koji je ovom prilikom najavio i skori početak rada kompanije „Somnis Bedding“.

Usvojeno je i Rešenje o upotrebi sredstava tekuće budžetske rezerve čime je data saglasnost na raskid Ugovora o zakupu građevinskog zemljišta, takozvanog „triangla“, u vrednosti od 2,6 miliona dinara.

Većnici su danas izglasali i Rešenje o iznosu i broju stipendija studentima sa teritorije opštine za školsku 2023/2024 godinu, a doneta je i odluka o usvajanju Plana upravljanja rizicima od povrede principa rodne ravnopravnosti.






Read 133 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…