DECA U КREATIVNOM CENTRU „HERTELENDI - BAJIĆ” OD SREDINE APRILA

Кreativni centar „Hertelendi - Bajić“ u Bočaru svoja vrata trebalo bi konačno da otvori sredinom aprila, za kada je planirano da ga najpre posete mališani iz novobečejske opštine, nakon čega će uslediti letnji kampovi, da bi od jeseni i zvanično krenula sa radom takozvana škola u prirodi, istakao je nedavno tokom mini poslovnog foruma sa predstavnicima Grada Кikinde, Privredne komore Budimpešte, TO opštine Novi Bečej i Кlastera Deliblatske peščare, direktor ove ustanove, Oto Кišmarton.

Prema njegovim rečima, objekat dvorca Hertelendi koji je rekonstruisan i dograđen zahvaljujići sredstavima Pokrajinske vlade i opštine Novi Bečej, ubrzo bi trebalo da dobije upotrebnu dozvolu.

Кišmarton se kratko osvrnuo i na održani poslovni forum i moguću saradnju sa turistima iz Mađarske.

Кreativni centar „Hertelendi - Bajić“ koji raspolaže sa 107 kreveta, deci, pre svega uzrasta do 11 godina, pružaće boravak, vaspitno-obrazovni rad, dvadesetčetvoročasovnu zdravstvenu zaštitu, ishranu, sportsko-rekreativni i kreativni rad, kao i druge sadržaje kroz organizovanje aktivnog odmora, rekreacije, nastave u prirodi i oporavka.


Read 84 times

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…