RADOVI NA STADIONU U PUNOM JEКU

Predsednik opštine Novi Bečej Saša Maksimović obišao je radove na izgradnji novih svlačionica i na rekonstrukciji dela stadiona FК „Vojvodina“ u Novom Miloševu.

Radovi su počeli decembra 2023. godine, a njihov završetak očekuje se i pre ugovorenog roka od 190 dana, ocenio je Maksimović: Do krova smo stigli, a ono što je sada plan, kako sam informisan od strane izvođača, jeste da se unutra sprovedu struja i voda. Ugovorom je predviđen rok od 190 dana, moja je želja bila da bude za 90 što verovatno nije moguće, ali verujem da ćemo ga za nekih stotinak dana privesti nameni i prepustiti fudbalskom klubu. Dakle, imamo jedan odličan objekat, za razliku od onoga kakav je bio u prethodnom periodu, star i napukao koji je pretio da padne i povredi nekog od ograča ili dece kojia ovde treniraju i mislim da će novi objekat biti Miloševčanima na ponos.

Ukupna vrednost radova iznosi 47 miliona dinara, od čega je 37 miliona izdvojeno iz budžeta opštine Novi Bečej, dok je preostalih 10 obezbeđeno od strane Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.


Read 68 times

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…