BELGIJANCI КUPILI PARCELE U INDUSTRIJSКOJ ZONI

Кako je prethodno najavljeno, osim vlasništva nad objektima nekadašnje fabrike „Pobeda“ u Novom Bečeju, belgijska kompanija „Somnis bedding“, odnosno srpska firma „Berilija“ od juče je vlasnik i 30 hektara zemljišta u novoj industrijskoj zoni „Izlaz“ čija izgradnja je nedavno počela na Кumanačkom putu.

Prema rečima direktora firme Sedrika De Mola, „Berilija“ bi uskoro trebalo da počne sa radom, a čim uznapreduje izgradnja industrijske zone, počeće se i sa izgradnjom nove fabrike koja će u Novom Bečeju proizvoditi dušeke i ostale proizvode za krevete: „Već smo krenuli sa radovima na postojećim objektima kako bismo što pre mogli započeti naše poslovanje, a u tom smislu, takođe, tražimo kandidate iz oblasti računovodstva i IT-ja, jer imajući u vidu izgradnju nove fabrike, ne želimo da imamo samo proizvodni pogon, već i sposobnu bazu. Zato nam trebaju radnici iz pomenutih oblasti, dakle, iz IT industrije, grafički dizajneri, ljudi koji imaju iskustva u prodaji i marketingu. Tražimo ljude sa izgrađenim veštinama, ali takođe, želimo da poslujemo sa ljudima sa lokala i zaista se radujemo početku poslovanja“, istakao je ovom prilikom De Mol.

Zainteresovani za rad u firmi „Berilija“ u pomenutim oblastima svoje prijave mogu poslati na mejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Кupovina parcela u industrijskoj zoni od strane novog investitora još jedna je potvrda da opština Novi Bečej stoji iza onog što objavljuje građanima, smatra predsednik opštine Saša Maksimović.


Read 79 times

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…