ODRŽANA MANIFESTACIJA „KREATIVNO TURISTIČKO NOVINARSTVO VOJVODINE”

U Turističko-informativnom centru Vojvodine u Novom Sadu nedavno je po treći put održana manifestacija pod nazivom „Кreativno turističko novinarstvo Vojvodine - turizam i mi“.

Ovu svojevrsnu konferenciju koja se, prema rečima Tatjane Vlaškalin, stručne saradnice TO opštine Novi Bečej koja je, takođe, uzela učešće, spontano pretvorila u veoma korisnu panel diskusiju, organizovalo je Udruženje turističkih novinara Vojvodine, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam. Glavna tema manifestacije bila je značaj komunikacije između regionalnih i lokalnih samouprava, javnih institucija i privrednih subjekata u turizmu i njen direktan uticaj na kvalitet turističke usluge.

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević, ovom prilikom prisutnima je predstavio i niz novih konkursa Pokrajinske vlade koji se u velikoj meri odnose na ruralni turizam.






Read 23 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…