ODŽANA 29. SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE NOVI BEČEJ

Održana je danas po hitnom postpuku kako bi odbornici doneli Odluku o izmeni Odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti potrebnih za utvrđivanje poreza na imovinu za 2019. godinu na teritoriji opštine Novi Bečej.

Ovu odluku je bilo potrebno usvojiti što pre kako bi građani u narednom periodu mogli dobiti nova rešenja poreza na imovinu sa ispravljenim iznosima.

Važne tačke održane sednice SO odnosile su se i na donošenje Odluke o usvajanju Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta opštine Novi Bečej za 2019. godinu, odnosno Odluke o određivanju nadležnog organa za sprovođenje postupka davanja u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.

Odbornici su, između ostalog, doneli i Rešenje o razrešenju i imenovanju zamenika komandanta Štaba za vanredne situacije opštine Novi Bečej. Naime, kako je bivši zamenik predsednika opštine, Branko Svilengaćin, prema funkciji bio i zamenik komandanta Štaba za vanredne situcije, bilo je potrebno postaviti novog zamenika komndanta Štaba za vanredne situacije, a za tu poziciju izabran je predsednik SO Novi Bečej, Milovan Baštovanov.

Read 1061 times

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…