Aktuelne vesti iz oblasti DRUŠTVO

Opština Novi Bečej potpisala je ugovor sa Ministarstvom rudarstva i energetike u okviru ovogodišnjeg Programa za energetsku efikasnost porodičnih i stambenih objekata.

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje troškova nabavke priključne mehanizacije, mašina i opreme za organsku proizvodnju u AP Vojvodini u 2024. godini.

U organizaciji ispostave Filijale za zapošljavanje Zrenjanin, u sredu, 29. maja, u Domu kulture u Novom Bečeju, na adresi Trg oslobođenja bb, u terminu od 10 do 12 časova, biće organizovan sajam zapošljavanja.

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke opreme i sistema za navodnjavanje i opreme za poboljšanje vodnog, vazdušnog i toplotnog režima biljaka u AP Vojvodini u 2024. godini.

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…