ZATVORENA FINANSIJSKA KONSTRUKCIJA OBNOVE DVORCA HERTELENDI

Radovi na obnovi dvorca Hertelendi u Bočaru u okviru kog će biti izgrađen novi višenamenski kompleks namenjen deci predškolskog i ranoškolskog uzrasta zvanično su počeli krajem septembra prošle godine, a kako je tada najavljeno, trebalo bi da budu završeni u toku ove godine.

Radovi koji su u toku nesmetano će nastaviti da se realizuju što je potvrđeno i današnjim potpisivanjem ugovora u Pokrajinskoj vladi kojim je opština Novi Bečej dobila sredstva u iznosu od 250 miliona dinara čime je zatvorena finansijska konstrukcija rekonstrukcije Hertelendija. Ugovor je danas sa predsednikom Pokrajinske vlade, Igorom Mirovićem i direktorom Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, Nedeljkom Kovačevićem, potpisao predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović.

Podsetimo, investicija rekonstrukcije i dogradnje dvorca u Bočaru, kao i izgradnje novih objekata vredna je ukupno 361 milion dinara.






Read 934 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…