JAVNA LICITACIJA DAVANjA U ZAKUP SENOKOSA 8. MAJA

Na osnovu Odluke Saveta MZ Novi Bečej 24. aprila je raspisan oglas za javnu licitaciju davanja u zakup senokosa u državnoj svojini koji su dati na korišćenje MZ Novi Bečej. U pitanju su senokosi pored pruge ka Novom Miloševu i na licitaciji će se naći ukupno 5 javnih nadmetanja.

Rok za podnošenje potrebne dokumentacije za prijavljivanje za licitaciju je do 7. maja do 13 časova, dok će se samo javno nadmetanje za davanje u zakup senokosa održati 8. maja s početkom u 9 časova u sali MZ Novi Bečej, u ulici Maršala Tita broj 8, u Novom Bečeju.

Pravo učešća u javnom nadmetanju imaju sva fizička lica koja imaju prebivalište na teritoriji naseljenog mesta Novi Bečej i pravna lica koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava i imaju aktivan status i sedište u katastarskoj opštini Novi Bečej.

Sve potrebne informacije možete pronaći u samom oglasu za javnu licitaciju koji se nalazi na oglasnoj tabli MZ Novi Bečej.

Read 787 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…