INDUSTRIJSKA ZONA „JUG“ USKORO POTPUNO OPREMLjENA

Industrijska zona „Jug“ u opštini Novi Bečej kod Novog Miloševa, za nekoliko godina „prešla“ je veliki put - od poljane do uskoro potpuno opremljene radne zone koja pruža sve potrebne uslove potencijalnim investitorima.

U pitanju je jedna od ukupno pet industrijskih zona u novobečejskoj opštini u kojoj je od 2016. godine, kada se prvobitno konkurisalo za sredstva za njeno opremanje pri Ministarstvu privrede Republike Srbije, do sada urađeno zaista mnogo, ističe pomoćnik predsednika opštine Novi Bečej, Trifun Stanković. Prema njegovim rečima, industrijska zona u Novom Miloševu povezana je na elektro-energetsku, kanalizacionu, vodovodnu i gasnu mrežu, a poseduje i opštički kabl.

U industrijskoj zoni „Jug“ trenutno su u toku radovi na postavljanju atmosferske kanalizacije i javne rasvete. Trenutno se tu nalazi više investitora, a u najavi su i novi. Poslednja u nizu na ovom mestu izgrađana je elektrana na biogas koja je pre nekoliko meseci puštena u rad. Nakon završetka opremanja pomenute radne zone, opština Novi Bečej će se okrenuti ulaganjima, pre svega, u novobečejsku, koja se nalazi na izlazu iz Novog Bečeja ka Kumanu, ističe Stanković.

 

Read 588 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…