SO NOVI BEČEJ: UTVRĐENE PROSEČNE CENE КVADRATNOG METRA NEPOКRETNOSTI ZA 2022. GODINU

Na danas održanoj 13. po redu sednici Skupštine opštine Novi Bečej, odbornici su u okviru prve od 23 tačke dnevnog reda usvojili Izveštaj o prihodima i rashodima budžeta Opštine za period od 1. januara do 30. septembra 2021. godine.

Diskusija se vodila i oko usvajanja Odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za 2022. godinu, a koja je utvrđena na osnovu cena ostvarenih u prometu uz naknadu odgovarajućih nepokretnosti po zonama, u periodu od 1.oktobra prethodne do 30. septembra tekuće godine.

Pored navedenih, na dnevnom redu našle su se i izmene i dopune nekoliko komunalnih odluka u skladu sa nalogom Republičke komunalne inspekcije, a koje određuju uslove za obavljanje delatnosti onako kako to propisuju republičke uredbe.

Ovom prilikom usvojena je i izmena i dopuna Plana detaljne regulacije bloka broj 115 u Novom Bečeju, a doneta je i Odluka o izmeni Odluke o organizaciji Opštinske uprave Opštine Novi Bečej.


Read 158 times

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…