POČEO PRIHVAT PLOVILA U NOVOBEČEJSКOJ MARINI

Vlasnici plovila u gradskoj marini na obali Tise u Novom Bečeju od danas u prostorijama Mesne zajednice Novi Bečej mogu uplatiti ovogodišnje naknade za prihvat plovila koji će biti organizovan od 8. maja do 8. oktobra ove godine.

Prema rečima sekretara MZ Novi Bečej, Miroslava Macure, uplate naknada za stare korisnike trajaće do kraja meseca. On se ovom prilikom, takođe, osvrnuo i na one vlasnike plovila koji nemaju svoje mesto u marini, ali i na novosti koje donosi letnja sezona kupanja, pre svega, na delu gradske plaže u Novom Bečeju.

Кada je visina naknada za prihvat plovila u pitanju, građani će ove godine za svoje mesto u novobečejskoj marini morati da izdvoje sledeće iznose: za splav koji zauzima tri alke za privezište - 12 hiljada dinara, za splav koji zauzima tri alke za privezište uz korišćenje priključka za struju - 14 hiljada dinara, za splav koji zauzima više od tri alke za privezište - 6 hiljada dinara za svaku narednu alku, za čamac koji zauzima jednu alku za privezište, odnosno za čamac uz splav - po 6 hiljada dinara.

Lica koja naknadu za korišćenje marine u 2023. godini uplate do 20. maja imaju pravo da zadrže svoja prošlogodišnja mesta. Lica koja su koristila marinu na Tisi za privez svojih plovila u toku prošle godine, a nisu izmirila svoja dugovanja, gube pravo da zadrže svoj pršlogodišnji vez na priobalju u ovoj godini, upozoravaju iz MZ Novi Bečej.






Read 227 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…