U PETAК POČINJU „DANI SELA BOČAR 2023“

Predstojećeg vikenda, tačnije od petka 26. , do nedelje, 28. maja, održaće se Dani sela Bočar, a program će otpočeti bioskopskom projekcijom namenjenom najmlađim meštanima, u terminu od 11 časova, u sali bioskopa.

Istog dana, u 18 časova, u Omladinskom klubu biće otvorena izložba pod nazivom „Dekonstrukcija urbanog artefakta – selo sa tri dvorca“ Petra Mitrovića, a potom će se održati i koncert folklornih ansambala iz Кumana i Velikog Sela od 20 časova.

Subota je, kao i prethodnih godina, rezervisana za takmičenje u kuvanju gulaša koje će startovati u 13 časova, u parku kod javne česme, nakon čega je za ljubitelje dobrog večernjeg provoda od 21 časa organizovan i koncert Mire Aleksić.

Poslednjeg dana, sa početkom u 16 časova članovi beogradskog pozorišta „Poletarac“ dečija izvešće dečiju predstavu „Smehotresna svemirovizija“, a već od 18 časova možete ispratiti i fudbalsku utakmicu pionira.

Nešto starija publiku od 21 časa može pogledati film u bioskopu čime će biti privedeni kraju i ovogodišnja manifestacija Dani sela Bočar.

 






Read 206 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…