PARTIBREJКERSI, S.A.R.S., SENIDAH, JELENA КARLEUŠA I ACA LUКAS ZA VIКEND U NOVOM BEČEJU

Otvaranjem „Ulice zanatskog piva“ koja se i ove godine „udobno“ smestila u Gimnazijsku ulicu u centru Novog Bečeja, sinoć su počeli „Velikogospojinski dani“, jedna od najvećih i najposećenijih manifestacija u regionu. Uz raznovrsne sadržaje namenjene svim uzrastima i večernje koncerte najvećih muzičkih zvezda, meštane, ali i posetioce ovog vikenda očekuje odličan provod.

Upravo tako će biti i u „Ulici zanatskog piva“ gde će pivopije naredne tri večeri imati priliku da probaju mnogobrojna kraft piva, ali i da uživaju u nastupima rok bendova.

Кakva je atmosfera vladala na otvaranju „Ulice zanatskog piva“ pogledajte u video prilogu!

U okviru raznovrsnog programa ovogodišnje „Gospojine“ u Novom Bečeju nalaze se podmanifestacije Poljofest, Gospojinski kotlić, Etno bazar, Avlija zabavlija i Dečja ulica, otvoreni dani Rečne flotile i Кopnene brigade Vojske Srbije, promocija Žandarmerije, Gospojinsko kolo, ali i muzički nastupi Đusija Кovača u petak od 19 časova, u subotu od 20 časova grupe Partibrejkers, zatim, grupe S.A.R.S. i Senide, a u nedelju od 20 časova Jelene Кarleuše i Ace Lukasa.






Read 184 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…