BEZ POTREBE ZA GRAĐEVINSКOM DOZVOLOM ZA PRIКLJUČAК NA КANALIZACIJU

Zahvaljujući projektu „Čista Srbija“ i izgradnji kompletne kanalizacione mreže u naseljenom mestu Novi Bečej građani će imati priliku da se priključe na istu i to po mnogo povoljnijim uslovima, najavio je predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović.

On je kao dobru vest najavio da građanima koji žele priključak na kanalizacionu mrežu više nije potrebna građevinska dozvola u te svrhe, jer je lokalna samouprava obezbedila istu na nivou celog Novog Bečeja. Takođe, postignut je dogovor sa JP „Кomunalac“ da cena priključka umesto 100 hiljada dinara, koliko je ona do sada iznosila, bude 42 hiljade dinara i to na period otplate od godinu dana, potvrdio je Maksimović.

Opština Novi Bečej je u prethodnom periodu kupila i 300 šahtova što je značajno smanjilo cenu priključka na kanalizacionu mrežu, istakao je Maksimović i naglasio da novi, vakuumski sistem još nije u funkciji i neće biti do završetka izgradnje vakumske stanice koja je trenutno u toku. On je posebno objasnio zašto je važno da se obrati pažnja na to šta se pušta u kanalizaciju.






Read 221 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…