MINI ALPINISTIČКI PARК ODUŠEVIO NAJMLAĐE

U okviru pratećeg programa ovogodišnjih „Velikogospojinskih dana“ u Novom Bečeju, u subotu, 26. avgusta, u neposrednoj blizini Tiskog keja na platou ispred PU „Pava Sudarski“ posetioci manifestacije imali su priliku da prisustvuju promociji Žandarmerije.

Naime, pripadnici Odreda Žandarmerije u Novom Sadu na pomenutom mestu postavili su manji alpinistički park u kojem su deca imala priliku da savladaju prepreke uz pomoć alpinističih užadi, kao i da se popnu na veštačku stenu. Takođe, prikazana su vozila za transport u terenskim uslovima, kao i oprema koju koriste pripadnici Žandarmerije za različite zadatke. Ovom prilikom pripadnici Ronilačke jedinice prikazali su i interventni gumeni čamac, odnosno opremu koju koriste nautičari i ronioci.

Prema rečima Ivane Dobožanov Ćurčić, načelnice Odeljenja za javne službe u Opštinskoj upravi Novi Bečej, saradnja sa Žandarmerijom je iz godine u godinu sve bolja.






Read 189 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…