MIROVIĆ OBIŠAO RADOVE NA IZGRADNJI DNEVNOG BORAVКA

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić obišli su danas radove na izdradnji dnevnog boravka u okviru Doma za odrasle i starije „Sveti Vasilije Ostroški - Čudotvorac“ u Novom Bečeju.

Izgradnja dnevnog boravka za odrasla i stara lica počela je 17. jula ove godine, a rok za završetak radova je 100 dana. Prema rečima Igora Mirovića, u pitanju je značajna i vredna investicija u koju je Pokrajina uložila više od 100 miliona dinara, dok će još 30 miliona dinara biti izdvojeno za opremanje objekta.

Nova investicija u Domu za odrasle i starije „Sveti Vasilije Ostroški - Čudotvorac“ pomoći će da se proširi postojeći sistem ove ustanove, ali i sami programi koje će koristiti oni kojima je pomoć potrebna, zaključio je Mirović i dodao da je izuzetno zadovoljan ovim novim segmentom u sistemu socijalne zaštite u Novom Bečeju.






Read 204 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…