POREZ NA IMOVINU ZA VEĆINU ZONA OSTAJE NEPROMENJEN

Nakon što su usvojili zapisnike sa prethodne dve sednice, članovi Opštinskog veća opštine Novi Bečej na današnjoj 82. sednici jednoglasno su usvojili i predlog Odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti radi utvrđivanja poreza na imovinu za 2024. godinu, odnosno predlog Odluke o visini stope poreza na imovinu u novobečejskoj opštini.

Izvestilac po obe tačke dnevnog reda sednice Opštinskog veća bila je Ivana Lazarević, načelnica Odeljenja za lokalnu poresku administraciju. Za građane opštine, ona je izdvojila najbitnije informacije u vezi sa pomenutim temama, a dotakla se ovom prilikom i Odluke o lokalnim komunalnim taksama.

Na 82. sednici Opštinskog veća doneto je i rešenje o tehničkom regulisanju saobraćaja u opštini Novi Bečej u zimskom periodu, kao i rešenja o davanju saglasnosti na izveštaje o sprovođenju ovogodišnjih seoskih slava u Novom Miloševu, Кumanu i Bočaru. Takođe, usvojen je i zaključak o odobravanju finansijskih sredstava Domu zdravlja Novi Bečej.






Read 158 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…