FESTIVALOM КULTURA OBELEŽEN DAN SOLIDARNOSTI

Povodom današnjeg Međunarodnog dana solidarnosti, učenici i nastavnici OŠ „Miloje Čiplić“ u sportskoj hali u Novom Bečeju organizovali su Festival kultura u okviru kog su na zanimljiv i interesantan način, na posebnim štandovima prikazane kulture dvanaest država.

Naime, pored srpske, mađarske i romske kulture koje su primarno prisutne u lokalnoj sredini, ovom prilikom prikazane su ruska, kineska i turska kultura, ali i kulture partnerskih država koje je škola „Miloje Čiplić“ stekla u periodu sprovođenja dosadašnjih projekata u okviru Erazmus plus programa Evropske unije. Lepota različitosti kultura je nešto se uči od malena, smatra nastavnica engleskog jezika i koordinatorka više međunarodnih projekata, Ema Lenkeš.

Za mališane je svaki vid kretivnog učenja pun pogodak, pa je to slučaj i sa održanim festivalom kultura koji je bio veoma zabavan i za učesnike i za posetioce.






Read 113 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…