UPIS DECE U PREDŠКOLSКU USTANOVU OD 1. APRILA

Predškolska ustanova „Pava Sudarski“ Novi Bečej obaveštava sve roditelje i druge zakonske zastupnike da će konkurs za prijem dece u sve objekte predškolske ustanove „Pava Sudarski“ za predstojeću radnu 2024/2025. godinu trajati od 1. do 30. aprila.

Prijave će se kao i do sada primati elektronskim putem preko portala eUprave, odnosno preko usluge eVrtić.

Usluga je dostupna svim roditeljima u opštini Novi Bečej i omogućava besplatnu elektronsku prijavu, pa roditelji nisu u obavezi da lično dolaze u samu predškolsku ustanovu.

Iz PU „Pava Sudarski“ napominju da će mogućnost prijave preko portala eUprave biti samo u navedenom roku, pošto pre i nakon naznačenog perioda za prijavu, usluga neće biti dostupna. Sve dodatne informacije biće dostupne na sajtu predškolske ustanove: www.pupavasudarski.edu.rs .

Ukoliko roditelji imaju poteškoće prilikom prijave elektronskim putem, kao i za sve dodatne informacije, mogu se obratiti stručnoj službi ustanove i osobama zaduženim za vršenje upisa dece, radnim danima u periodu od 8 do 15 časova: pedagoškinji Svetlani Blažin na broj telefona 062/888-23-23 i pravnici Jadranki Srdač putem telefona 062/888-22-88.

Upis dece za pohađanje pripremnog predškolskog programa je obavezan za decu rođenu od 1. marta 2018. do 28. februara 2019. godine.


Read 111 times

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…