PRAVO NA BESPLATNU REHABILITACIJU OSTVARILO 67 PENZIONERA

Fond PIO nedavno je objavio konačne rang-liste korisnika penzija koji su ostvarili pravo na ovogodišnju besplatnu rehabilitaciju u banjama Srbije.

Od gotovo 60.000 korisnika koji su se prijavili, 22.089 penzionera je ostvarilo ovo pravo, a u taj broj uključeni su i pratioci za korisnike nege i pomoći drugog lica, odnosno za korisnike kojima je neophodna pratnja tokom rehabilitacije. Prema rečima predsednice Novog opštinskog udruženja penzionera Novi Bečej, Ljubice Peskar, ovom udruženju prijavu za besplatnu banju podnela su 72 penzionera, dok je pravo na istu ostvarilo njih 67. Prve grupe penzionera na rehabilitaciju će krenuti u neku od 25 banja već od 1. aprila, objašnjava Ljubica Peskar.

Uvid u rang-listu korisnici penzija mogu ostvariti u prostorijama Novog opštinskog udruženja penzionera u Novom Bečeju, gde mogu dobiti i sve potrebne informacije koje se tiču besplatne rehabilitacije i oporavka.


Read 85 times

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…