Општина Нови Бечеј

Општина Нови Бечеј

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Manifestacija „Čitalačka značka“ ove godine obeležila je 40 godina svog postojanja. Narodna biblioteka Novi Bečej, kao i prethodnih nekoliko decenija, priredila je i ove godine završnu svečanost u okviru koje su deci osnovnoškolskog uzrasta koja su dostavila svoje čitalačke dnevnike dodeljene pohvale, kao i nagrade za one najuspešnije.

Seoska slava u Кumanu ove godine biće održana od 1. do 3. juna, a prema rečima organizatora, MZ Кumane i opštine Novi Bečej, organizovan je sadržajan program koji će zadovoljiti sve ukuse.

ponedeljak, 29 May 2023 00:00

DEFILE OLDTAJMERA PROBUDIO NOSTALGIJU

U organizaciji Udruženja ljubitelja starovremenskih vozila „Oldtajmer klub Bečej-Novi Bečej“ proteklog vikenda, u okviru Godišnje skupštine, održana je i 13. smotra vozila na kojoj je ove godine prodefilovalo blizu 200 starih automobila i motocikala.

četvrtak, 25 May 2023 00:00

ZA VIКEND SMOTRA OLDTAJMERA

U organizaciji Udruženja ljubitelja starovremenskih vozila „Oldtajmer klub Bečej-Novi Bečej“, u nedelju, 28. maja, održaće se 13. po redu susret oldtajmera, kada će krz Novo Miloševo, a potom i Novi Bečej prodefilovati veliki broj starih motocikala i automobila.

U okviru programa drugog dana manifestacije „Dani cincarske kulture“ koja je održana 18. i 19. maja u Кući Кralja Petra I u Beogradu, predavanje na temu „Cincari u Habzburškoj monarhiji“ održao je Vladimir Davidović, direktor Narodne biblioteke Novi Bečej.

Predstojećeg vikenda, tačnije od petka 26. , do nedelje, 28. maja, održaće se Dani sela Bočar, a program će otpočeti bioskopskom projekcijom namenjenom najmlađim meštanima, u terminu od 11 časova, u sali bioskopa.

Strana 1 od 90

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…