Админ

Админ

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Srednja škola Novi Bečej od nedavno je bogatija za još 25 laptop računara smeštanih u kabinet za mehatroniku. Opremanje kabineta omogućili su kompanija NIS u okviru programa društvene odgovornosti „Zajednici zajedno“ i opština Novi Bečej koja je jedna od lokalnih samouprava koja već godinama učestvuje u pomenutom programu.

Predstavnici opštine Novi Bečej i Privedne komore Budimpešte juče su u zgradi Opštinske uprave u Novom Bečeju održali radni sastanak sa ciljem, pre svega, da se predstavi izveštaj o radu Informativne kancelarije Privredne komore Budimpešte sa sedištem u Novom Bečeju

Mere

Na 8. Po redu sednici Skupštine opštine Novi Bečej održanoj danas u pozorišno sali Doma kulture pred odbornicima se našlo 13 tačaka dnevnog reda od kojih se prva odnosila na zaključenje Sporazuma o preuzimanju duga između Opštine Novi Bečej i Doma zdravlja Novi Bečej.

U okviru radnog sastanka u zgradi Opštinske uprave u Novom Bečeju, predstavnici opštinskih škola razgovarali su danas sa predsednikom opštine, Sašom Maksimovićem i njegovim saradnicama na temu finansijskih poteškoća sa kojima su se suočile ove obrazovne institucije, a usled problematike u vezi sa retroaktivnom isplatom putnih troškova na lokalu svojim radnicima za poslednje tri godine.

Za sve zaljubljene, ali i one koji su se u proteklih godinu dana zaželeli dobrog provoda, od petka 18. do nedelje 20. juna održaće se dugoočekivana manifestacija „Kad Tisa cveta“ u čast retkog prirodnog fenomena cvetanja reke i Tiskog cveta kog prati legenda o ispunjavanju ljubavnih želja.

Strana 1 od 47

                                              

        Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…