POBEDOM NAD „METALCEM KOLORADO“ „TISA“ ZAUZELA TRON

U poslednjoj utakmici 9. kola Druge futsal lige Srbije, u krcatoj dvorani Sportsko rekreativnog centra „Jedinstvo“ u Novom Bečeju,  koplja su ukrstili futsaleri „Tise“ i „Metalca Kolorado“ iz Gornjeg Milanovca.

„Tisa“ prva dolazi do vođstva golovima Celina u 3. i Tomčića u 7. Minutu, da bi gosti rezultat poravnali na 2:2 preko Nikolića u 9. i 10. minutu utakmice. Samo 3 minuta kasnije, Tomčić svojim drugim golom dovodi do prednosti domaćina od 3:2 što ostaje rezultat sa kojim igrači odlaze na odmor. U 2. minutu drugog poluvremena, Nikolić svojim 3. golom ponovo smanjuje rezultatski zaostatak da bi igrači domaćeg tima serijom golova koje  postižu Vinović u 27. ,Tomčić u 28. , Guberinić u 29. i 32. , Čičić u 34. i Tomić u 36. minutu upisuju ubedljivu pobedu rezultatom 9:3 što ih dovodi na čelo tabele Druge futsal lige Srbije.

Naredni protivnik Kluba malog fudbala „Tisa“, ekipa „Zufa“ iz Bujanovca sa osvojenih 15 bodova trenutno zauzima 6. mesto na tabeli Druge futsal lige Srbije.







Read 998 times
Login to post comments

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…