PODRŠKA SPORTSKIM KLUBOVIMA IZ SAMODOPRINOSA I BUDŽETA OPŠTINE I U 2020.

Na osnovu Odluke o dodeli sredstava za realizaciju godišnjih programa u oblasti sporta izabranim nosiocima na teritoriji MZ Novi Bečej za 2020. godinu, predsednik Saveta MZ Novi Bečej, Milenko Garčev, potpisao je ugovore o dodeli pomenutih sredstava zajedno sa predstavnicima sportskih udruženja i klubova.

Sredstva za ukupno trinaest sportskih klubova na teritoriji MZ Novi Bečej obezbeđena su iz mesnog samodoprinosa, ističe Garčev i najavljuje da se još uvek ne zna kako će se klubovi finansirati sledeće godine, s obzirom da samodoprinosa neće biti.

Više o tome saznajte u video prilogu!

Sredstva iz mesnih samodoprinosa u naseljenim mestima opštine Novi Bečej obvezbeđena su za još osam sportskih klubova, dok je sredstva za realizaciju godišnjih programa u oblasti sporta obezbedila i opština Novi Bečej za ukupno 21 klub.

Odluke o dodeli sredstva sa spiskovima sportskih klubova i tačnim iznosima koji su odobreni ovom prilikom nalaze se na sajtu opštine Novi Bečej, kao i na oglasnim tablama mesnih zajendica u svim naseljenim mestima opštine.






Read 1050 times Last modified on petak, 06 March 2020 09:14
Login to post comments

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…