OGNJEN TADIĆ MLADA NADA ATLETIКE

Na nedavno održanom Otvorenom pojedinačnom prvenstvu Vojvodine u atletici u Sremskoj Mitrovici opština Novi Bečej u kategoriji pionira imala je jednog predstavnika u trci na 200 metara.

Naime, Ognjen Tadić iz Novog Bečeja, inače, član Atletskog kluba „Banat“ iz Zrenjanina bio je deseti u ukupnom plasmanu, odnosno drugi u svojoj starosnoj dobi. S obzirom da je Ognjenu, inače fubaleru novobečejskog „Jedinstva“, ovo tek druga zvanična trka u životu, vidno je da je talenat za atletiku i te kako prisutan, smatra dugogodišnji trener i sportski stručnjak, Radenko Tadić, inače, Ognjenov otac. Prema njegovim rečima, svako dete se može pronaći u nekom od sportova, u skladu sa svojim talenatima i predispozicijama.

Svoje utiske sa održanog prvenstva Vojvodine, podelio je sa nama i mladi Ognjen Tadić. On je ovom prilikom objasnio i zašto je odlučio da trenira fudbal, odnosno kako se našao u atletici.






Read 206 times Last modified on utorak, 20 June 2023 07:47
Login to post comments

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…