SPORTSKA OPREMA JUNIORSKIM EKIPAMA POSEBNIM PROGRAMOM

Ranije tokom godine opština Novi Bečej je odlukom o dodeli sredstava sportskim organizacijama sa teritorije opštine podelila ukupno 8,5 miliona dinara, da bi posebnim programom sportskim klubovima sada dodelila i iznos od 500 hiljada dinara namenjen kolektivnim sportovima za nabavku sportske opreme.

Lokalna samouprava se opredelila za raspisivanje posebnog programa s obzirom na to da je budžet opštine trenutno stabilan, kaže zamenik predsednika opštine Novi Bečej, Branko Svilengaćin.

Predaja sportske opreme upriličena je u Sportsko-rekreativnom centru „Jedinstvo“ u Novom Bečeju.

„Danas smo zajedno sa sportskim klubovima sa teritorije opštine Novi Bečej koji se bave kolektivnim sportovima delili prema posebnom programu sredstva, odnosno sportsku opremu namenjenu mlađim kategorijama. Klubovi su se sami odlučili u okvisru svog posebnog programa šta je to što im treba. Dobar deo njih se odlučio za rančeve, tako da ćemo imati brendirane novobečejske omladinske, odnosno juniorske selekcije i svima nam je izuzetno drago zbog toga. Pojedini klubovi su se odlučili za neke druge sportske rekvizite za mlađe kategorije koji im trebaju. To su, pre svega, fudbalski klubovi iz Novog Miloševa i Novog Bečeja. Ja im svim čestitam. Mlađe kategorije su one za koje su svi posebno zainteresovani. To je nešto što bi trebalo da bude budućnost našeg rada, zato je tako i bio koncipiran poseban program. Još jednom im čestitam i želim puno sportske sreće u budućnosti“, rekao je Svilengaćin.

Sportovi koji ovog puta nisu obuhvaćeni posebnim programom, što se najpre odnosi na pojedinačne sportove, biće obuhvaćeni naredne godine ili nekim drugim programima, obećao je Svilengaćin.





Read 1139 times Last modified on ponedeljak, 24 June 2019 08:01
Login to post comments

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…