Админ

Админ

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Na 7. sednici SO Novi Bečej održanoj u pozorišnoj sali Doma kulture opštine Novi Bečej odbornici su odlučivali o ukupno 36 tačaka koje su se ovom prilikom našle na dnevnom redom.

Danas je našu opštinu posetio Pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, Predrag Vuletić.

Tokom prethodne nedelje, Mesna zajednica Kumane očistila je dve divlje deponije u ovom naseljenom mestu od kojih se jedna nalazila na samom ulazu u Kumane iz pravca Novog Bečeja, dok je druga stvorena u blizini groblja, potvrdio je sekretar Mesne zajednice, Goran Stančić.

Pašnjački odbor MZ Kumane organizovao je i sproveo akciju nasipanja atarskog puta od rampe na izlazu iz ovog naseljenog mesta ka Dujinovom salašu lomljenim crepom.

Dana 13. aprila 2021. godine je Predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović doneo odluku o raspisivanju javnog Oglasa za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini po uslovima drugog kruga.

Uputstvo za digitalno nadmetanje možete preuzeti sa sajta Uprave za poljoprivredno zemljište.

Oglas II krug

Saglasnost na oglas

Zaključak o cenama

Parcele KO Novi Bečej

Parcele KO Novo Miloševo

Parcele KO Kumane

Parcele KO Bočar

Predlog rang liste za dodelu sredstava za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa koji su od javnog interesa koja realiziju dobrovoljna vatrogasna društva opštine Novi Bečej za 2021. godinu po Javnom konkursu objavljenog dana 08.03.2021. godine

Predlog rang liste

Strana 1 od 41

                                              

        Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…