ПДР СПОРТСКОГ АЕРОДРОМА СА ПРАТЕЋИМ САДРЖАЈИМА У БОЧАРУ 


Планом су дефинисани: подела простора на карактеристичне целине са одређивањем површина јавне намене, планирана намена површина са поделом на карактеристичне зоне и целине, регулационе линије инфраструктурних коридора - површина јавне намене, грађевинске линије, планиране трасе, коридори и капацитети мрежа јавне комуналне инфраструктуре, правила грађења, мере и услови заштите, као и спровођење Плана.

Подручје Плана детаљне регулације налази се у катастарској општини Бочар, на растојању приближно 150-700m јужно од границе грађевинског подручја насеља, и оивичено је са северне стране атарским путевима, мелиорационим каналом и пашњацима, са западне стране мелиорационим каналом, са јужне стране пашњаком, а са источне стране атарским путем, мелиорационим каналом, пашњацима и парцелом општинског пута Бочар-Ново Милошево.

Приликом израде Концепта плана детаљне регулације површина обухвата плана је значајно смањена у односу на то како је дефинисано Одлуком о изради плана детаљне регулације, са 253ha на приближно 118,5ha.

 

ПДР СПОРТСКОГ АЕРОДРОМА СА ПРАТЕЋИМ САДРЖАЈИМА У БОЧАРУ

ТЕКСТУАЛНИ ДЕО   1,538 KБ   
ПОСТОЈЕЋЕ СТАЊЕ   474 KБ
ГРАНИЦЕ ПЛАНА   192 КБ
НАМЕНА И ЗАШТИТА ПРИРОДЕ   588 КБ   
САОБРАЋАЈ, АТМОСФЕРСКА КАНАЛИЗАЦИЈА И НИВЕЛАЦИЈА   249 КБ  
ИНФРАСТРУКТУРА   245 КБ  
РЕГУЛАЦИЈА И ГРАЂЕВИНСКЕ ЛИНИЈЕ   281 КБ  
ПОПРЕЧНИ ПРОФИЛ ИНФРАСТРУКТУРЕ КОРИДОРА   194 КБ  
ПОВРШИНЕ ЈАВНЕ НАМЕНЕ И СПРОВОЂЕЊЕ   229 КБ  



 

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…