ОДРЖАНА KОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ ПРЕД ФИНАЛЕ KУПА ВОЈВОДИНЕ У РУKОМЕТУ

У Дому културе општине Нови Бечеј данас је одржана конференција за медије поводом финала Kупа Војводине у рукомету, које ће се у уторак, 17. децембра, одржати у хали Спортско рекреативног центра „Јединство“ у Новом Бечеју.

У финалним мечевима, од 17 часова и 45 минута, састаће ће се женске екипе „Врбаса“ и „Железничара“ из Инђије, док ће се од 20 часова за пехар борити играчи домаћег „Јединства“ и Рукометног клуба „Пролетер“ из Зрењанина. Недавно реконструисана хала пружа одличне услове за реализацију оваквог догађаја, сматра председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић.

Припреме за 11. финале ушле су у саму завршницу, а циљ је, пре свега, фер и коректна игра, потврдио је генерални секретар Рукометног савеза Војводине, Слободан Вишекруна и додао да је у мушком финалу, екипа „Пролетера“ благи фаворит, али и да куп утакмице са собом увек носе изненађења.

Финале Kупа Војводине у рукомету представља један од највећих и најзначајнијих догађаја у колективном спорту одржаних у Новом Бечеју, уверен је председник Рукометног клуба „Јединство“, Матија Kовач, који је овом приликом позвао љубитеље овог спорта да подрже домаћи тим у борби за недостајући пехар.

Цена улазнице за финалне утакмице Kупа Војводине износи 150 динара за појединачну, односно 200 динара за дневну, а можете их купити од данас, у Спортско рекреативном центру „Јединство“ или их резервисати уплатом на рачун Рукометног клуба „Јединство“ : 325950060000446541.






Read 1538 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…