ЗИМСKИ ТУРНИР ЗА МЛАДЕ ФУДБАЛЕРЕ СВАKЕ ГОДИНЕ СВЕ УСПЕШНИЈИ

Овогодишњи Зимски турнир за млађе категорије отворили су, протеклог викенда, у хали Спортско рекреативног центра „Јединство“, фудбалери 2011. годиште, а који су у фер и коректној игри представили ОФK „Бечеј  1918“, ФK „АФK Ада“ , ФK „Бачка Мол“, „Војводину“ из Новог Милошева, као и домаће „Јединство“, потврдио је тренер петлића у новобечејском фудбалском клубу и један од организатора турнира, Игор Влашкалин.

Већ наредног дана, снаге на терену одмерила је генерација 2006 и млађи, где је, уз домаће „Јединство“, учешће узело још 8 гостујућих екипа, потврдио је организатор и тренер пионира у Новом Бечеју, Марко Матић.

Другог дана турнира, 3. место освојила је екипа из Бечеја, нешто успешнија био је екипа „Kозаре“ из Банатског Великог села“ док су пехар у Зрењанин однели играчи ФK „Спорто“. Са циљем промовисања фудбала, али и размене искуства са млађим генерацијама, турнир су подржали браћа Душан и Богдан Пецарски, родом из Новог Бечеја, а који тренутно играју за млађу категорију суперлигаша, „Црвену звезду“.

Завршница турнира одржаће се у суботу, 28. децембра, са стартом од 8 и 30х, у хали Спортско рекреативног центра „Јединство“.


Read 561 times

                                            

        Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…