Администратор

Администратор

Email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Центар Министарства одбране Зрењанин, обавештава заинересована лица мушког и женског пола, да је у току јавни конкурс за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем и курс за резервне официре Војске Србије, а за потребе мартовског упутног рока 2023. године.

Центар Министарства одбране за локалну самоуправу Зрењанин отпочео је позивање појединачним позивом војних обвезника који се нису одазвали општем позиву за увођење у војну евиденцију у 2022. години.

Центар Министарства одбране Зрењанин, обавештава заинересована лица мушког и женског пола, да је и даље у току јавни конкурс за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем за потребе мартовског упутног рока 2022. године.

Центар Министарства одбране Зрењанин, обавештава заинересована лица мушког и женског пола, да је и даље у току јавни конкурс за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем за потребе децембарског упутног рока 2021. године.

Центар Министарства одбране Зрењанин, обавештава заинересована лица мушког и женског пола, да је и даље у току јавни конкурс за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем за потребе септембарског упутног рока 2021. године.

Центар Министарства одбране Зрењанин, обавештава заинересована лица мушког и женског пола, да је и даље у току јавни конкурс за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем за потребе јунског упутног рока 2021. године.

Страна 1 од 16

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…