ЖАНДАРМЕРИЈА 2023 Великогоспојински дани Нови Бечеј

Током Великогоспојинских дана у Новом Бечеју који се одржавају од 24. до 27. августа, посетиоцима манифестације представиће се припадници Одреда Жандармерије. Биће постављени мањи алпинистички парк у коме ће деца моћи да савладавају препреке уз помоћ алпинистичких  ужади; приказаће возила за транспорт у теренским условима и опрему коју користе припадници Жандармерије за различите задатке (без оружја). 

СУБОТА, 26.08. од 15:00 часова до 21:00 часова на платоу испред ПУ "Пава Сударски".

 

О ЖАНДАРМЕРИЈИ:

Жандармерија је интервентна јединица Мнистарства унутрашњих послова чији су задаци различити - борба против тероризма и организованог криминала, очување јавног реда, обезбеђења личности и објеката, пружање помоћи у ванредним ситуацијама, пружање помоћи код несрећа на копну и води, наутичке и ронилачке активности. Жандармерија се ангажује за најсложеније безбедносне задатке и њени припадници су врхунски обучени и опремљени за обављање послова различитих специјалности (извиђачи, противдиверзанти, снајперисти, стручњаци за минско - експлозивна средства, алпинисти, водичи службених паса, наутичари и рониоци итд).

 

 

 

 

 

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…