СЕДМОРО УЧЕНИKА ИДЕ НА ЗОНСKУ СМОТРУ РЕЦИТАТОРА

У галерији Народне библиотеке у Новом Бечеју данас је одржана општинска смотра рецитатора у којој су учествовала деца свих школа новобечејске општине која су била најуспешнија на појединачним школским такмичењима.

Ревијално, према традицији, рецитације су, најпре, извели они најмлађи, малишани из ПУ „Пава Сударски“. Рецитације су се, као и до сада, извођене на српском и на мађарском језику, а овогодишњи жири чинили су: Илдико Драпош, Едит Зеребељи Тењи и Живица Радин.

Одлуком жирија на Зонској смотри рецитатора у Чоки општину Нови Бечеј ове године представљаће: Бранислав Стојшин, ученик ОШ „Милоје Чиплић“, Ивана Стојић, ученица ОШ „Др Ђорђе Јоановић“, Теодора Секулић, ученица ОШ „Станчић Милан - Уча“, Јована Грујић, ученица ОШ „Јосиф Маринковић“, Kарола Kелер, ученица ОШ „Милоје Чиплић“ и Владана Рајков и Смиљана Трифуњагић, ученице Средње школе Нови Бечеј.

Из године у годину не смањује се заинтересованост за рецитовање, истиче Моника Моња Јованов, руководилац дечјег одељења библиотеке.






Read 1109 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…