KРОЗ НИС-ОВ ПРОГРАМ „ЗАЈЕДНИЦИ ЗАЈЕДНО“ ОПШТИНИ НОВИ БЕЧЕЈ 4 МИЛИОНА ДИНАРА

У циљу унапређења квалитета живота у градовима и општинама у којим послује, а у духу корпоративне друштвене одговорности, Kомпанија НИС  од 2009. године спороводи програм сарадње са локалним заједницама под називом „Заједници заједно“.

У сарадњи са ресорним министарствима Републике Србије, ова компанија донела је одлуку да у 2020. години средства опредељена за реализацију пројеката у оквиру поменутог програма усмери на једну област: образовање, односно, дигитализација наставног процеса и унапређење безбедносно-информационих система у образовним установама.

У складу са захтевима дигитализације као националним приоритетом и савременим тенденцијама у образовању, међу 12 градова и општина у Србији које су, у оквиру програма „Заједници заједно“ потписале Споразум са овом компанијом, нашла се и Општина Нови Бечеј којој су овим путем опредељена новчана средства у износу од 4 000 000 динара чија ће расподела по пројектима бити дефинисана посебним тројним уговорима који ће бити закључени између Kомпаније, Општине и појединачних носилаца пројеката.






Read 1093 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…