ПОДЕЛА БЕСПЛАТНОГ ДЕЗИНФЕКТАНТА ГРАЂАНСТВУ 1. И 2. АПРИЛА

Натријум-хипохлорит, средство за дезинфекцију површина и подова које се показало ефикасно и у борби против корона вируса, ЈП „Комуналац“ Нови Бечеј производи у довољној количини за потребе установа и предузећа у општини, као и за дезинфекцију улица у центру свих насељених места где је највећи проток људи.

Ипак, капцитет производње овог средства није довољно велик како би њиме била обухваћена и подела целокупном грађанству. Управо зато, општина је одлучила да од фирме „Сигма“ купи 5.000 литара концентрованог натријум-хипохлорита, од чега ће укупно 50.000 литара разблаженог раствора 1. и 2. априла бити подељено у свим насељеним местима, најавио је председник општине, Саша Максимовић и додао да је потребно да грађани понесу своју амбалажу.

Подела ће се вршити до 5 литара по домаћинству и то према следећем распореду: 1. априла - Нови Бечеј, код аутобуског стајалишта у Новом селу од 8 до 9:30, код ОШ „Јосиф Маринковић“ у Врањеву од 9:30 до 10:30, у центру код ОШ „Милоје Чиплић“ од 11 до 14 часова, Ново Милошево, у центру код пијаце од 10 до 12 часова, Бочар, код пијаце од 12 до 14 часова; 2. априла - Кумане од 8 до 10 часова и Нови Бечеј, у Шушању од 11 до 13 часова.

О бесплатним маскама које ће општина ускоро почети да дели грађанству сазнајте у видео прилогу!

 

Read 2186 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…