ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ KАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ У ЗМАЈ ЈОВИНОЈ УЛИЦИ

У Змај Јовиној улици у Новом Бечеју, на иницијативу мештана, а финансирани из буџета Општине Нови Бечеј, данас су започети радови на изградњи канализационе мреже, потврдио је председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић: „Цела делегација је била на разоговору са мном пре нека 3 месеца.

Мало нас је успорила ова ситуација са короном, али како смо обећали грађанима, да ћемо урадити канализацију у овој улици, управо то и радимо. Радове изводи наше Јавно комунално предузеће, дакле, „Kомуналац“ из Новог Бечеја, рок за извођење радова је неких месец дана и велико ми је задовољство што су се они данас ту окупили да испоштују то што је Општина, уз све оне проблеме које ће на овај или онај начин имати ове године, решила да издвоји средства и што су људи насмејани данас.“

„Ми планирамо да то буде максимално до 30 дана, ако нас нешто омете, то могу бити једино лоши временски услови, односно, киша. Надам се да ћемо радове завршити у року у зМај Јовиној улици, где смо предвидели да урадимо 350 метара главне канализационе мреже која ће пружити могућност да се прикључи негде око тридесетак домаћинстава“, објаснио је Владимир Радишић, директор Јавног предузећа „Kомуналац“.

Становници овог дела Змај Јовине улице кажу овај дан чекали су више од двадесет година: „Ова канализација нам значи много. Чекали смо је већ једно 20 година, али захваљујући разумевању локалне самоуправе, можда највише председника, а на иницијативу мојих комшија који су били сложни и организовани, ево, дочекали смо и овај дан“, задовољна је Славојка Бито, становница ове улице.

Вредност инвестиције износи 3.900.000 динара.






Read 844 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…