РЕKОНСТРУKЦИЈА И ДОГРАДЊА ДВОРЦА ХЕТЕРЛЕНДИ У ПУНОМ ЗАМАХУ

Председник Покрајинске владе, Игор Мировић, посетио је данас Бочар у општини Нови Бечеј где је заједно са потпредседником Покрајинске владе и покрајинским секретаром, Михаљом Њилашем, директором Управе за капитална улгања, Недељком Kовачевићем и председником општине Нови Бечеј, Сашом Максимовићем, обишао радове на реконструкцији и доградњи дворца Хертеленди.

Пројекат изградње комплекса за смештај деце предшколског и раног основношколског узраста, који ће почети већ на јесен, у вредности од преко 360 милиона динара финансира Покрајинска влада на челу са Игором Мировићем који је изразио наду да ће се сви његови сарадници потрудити да Хертеленди има попуњен смештај током целе године.

У оквиру смештаја за децу у Бочару, осим боравка у природи и рекреације, акценат ће бити и на активностима из ИТ сектора, најавио је потпредседник Покрајинске владе Михаљ Њилаш.

Мировић је овом приликом најавио и да ће за 10 до 15 дана у Бочару почети изградња фискултурне сале која ће се налазити у дворишту ОШ „Доситеј Обрадовић“, а на коју Бочарци чекају годинама. Он је, такође, потврдио да ће најмање петнаестак људи наћи запослење у самом комплексу Хертеленди и истакао да мештани Бочара због тога имају чему да се радују.






Read 987 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…