МОГУЋЕ ТЕСТИРАЊЕ НА АНТИТЕЛА ВИРУСА КОРОНА НА ЛИЧНИ ЗАХТЕВ

Републички фонд за здравствено осигурање саопштио је да је од јуче могуће обавити серолошко тестирање на лични захтев на присуство антитела на коронавирус.

Цена теста је 1.200 динара, а уплате је могуће извршити на исти текући рачун на који се уплаћује и тестирање на лични захтев за ПЦР тестирање: 840-17750-34, док се у пољу позива на број уписује јединствени матични број грађанина који се тестира. Тестирање је могуће и за стране држављане, који уплату могу извршити на исти текући рачун (840-17750-34), а у том случају, уместо јединственог матичног броја, у поље Позив на број, уписује се број пасоша или број иностраног осигурања.

Грађани могу да обаве тестирање у некој од здравствених установа и у институтима и заводима за јавно здравље Србије. Такође, поменути рачун је и за уплату правних лица која, уместо јединственог матичног броја, у поље Позив на број уписују ПИБ правног лица, а неопходно је и да наведу лица за које се уплаћује тестирање.

 

Read 1021 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…