У ТОKУ ПОСТАВKА ШТЕДЉИВЕ РАСВЕТЕ У ВРТИЋУ „ЛЕПТИРИЋ“

Захваљујући средствима добијеним на конкурсу Покрајинског секретаријата за енергетику, грађевинарство и саобраћај у објекту „Лептирић“ ПУ „Пава Сударски“ у Новом Бечеју у току је реализација пројекта замене дотрајале, старе расвете новим, штредљивим осветљењем.

Радови су почели ове, а потрајаће наредне две недеље, каже директор ПУ „Пава Сударски“, Драган Милорадовић и додаје да ће све бити спремно за почетак нове образовне године. Укупна вредност радова износи 3.645.705 динара са ПДВ-ом.

Према Милорадовићевим речима, ПУ „Пава Сударски“ настоји да функционише што нормалније у датим уловима током епидемије вируса ЦОВИД-19, како у смислу наставе са децом, тако и у смислу пројеката и одржавања објеката. Добијена средства овог пута предвиђена су само за објекат „Лептирић“, али је у плану да се у наредном периоду на овај начин „освеже“ и остали објекти ПУ „Пава Сударски“ у свим насељеним местима општине, истиче директор ове образовно-васпитне установе.






Read 878 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…