НАЈУСПЕШНИЈИ УЧЕНИЦИ ОПШТИНЕ НАГРАЂЕНИ СА 30.000 ДИНАРА

И ове године, локална самоуправа наставила је праксу награђивања најуспешнијих ученика свих школа на територији општине Нови Бечеј.

Матуранти који су у школској 2019/2020 години понели ласкаву титулу ђака генерације, награђени су са 30.000 динара, потврдио је председник општине, Саша Максимовић.

Максимовић је овом приликом позвао будуће средњошколце, али и студенте да се, по завршетку школовања, врате у своју општину и дају свој допринос њеном напретку.

Ученица генерације у Средњој школи Нови Бечеј и будући бруцош департмана за архитектуру и урбанизам на Факултету техничких наука Универзитета у Новом Саду, Владана Рајков, добијени новац искористиће за даље усавршање, тачније, за похађање курсева језика.

Поред Владане, награду за уложен труд и постигнуте резултате добили су и Данило Рајков, Мартина Балинт и Ана Станчић из Новог Бечеја, Радојчин Милан из Новог Милошева, Kатарина Митрашиновић из Бочара, као и Анастасија Барачков из Kумана.






Read 1178 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…