ВИНОГРАДАРИ ВОЈВОДИНЕ СЕ ПО 8. ПУТ ОКУПИЛИ У НОВОМ БЕЧЕЈУ

Удружење воћара и виноградара „Боеми“ из Новог Бечеја, уз подршку ТО општине Нови Бечеј, ове године организовало је 8. по реду Сусрет виноградара Војводине.

У складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом и превентивним мерама у циљу спречавања ширења корона вируса, програм манифестације реализован је у нешто измењеном издању без уобичајене посете околним виноградима. Виноградари су се ове године окупили у туристичко-информативном центру на Тиском кеју, након чега су имали прилику и да се провозају Тисом. Програм је даље организован у дворишту Музеја „Главашева кућа“.

Ове године, програм Сусрета виноградара Војводине пригодно је спојен са манифестацијом у оквиру које се у Музеју „Главашева кућа“ сада већ неколико година уназад приказује берба и обрада грожђа на традиционалан начин.

Програм 8. сусрета виноградара Војводине завршен је заједничким ручком у просторијама хостела у згради Старе врањевачке општине у Новом Бечеју.

Read 1026 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…