ПОЧЕЛА „ДЕЧЈА НЕДЕЉА“ - ЗА НАЈМЛАЂЕ СЛАТКИ ПОКЛОН ПАКЕТИ И ИГРАЧКЕ

Данас је почела још једна „Дечја недеља“ у којој учествују све предшколске и школске установе у нашој земљи. Манифестација ће трајати до 10. октобра, а сваки дан посвећен је одређеној теми.

Ове године, „Дечја недеља“ другачија је од свих претходних, с обзиром на епидемиолошку ситуацију са корона вирусом, а обележава се под слоганом „Подељена срећа два пута је већа“. Сада већ традиционално, првог дана „Дечје недеље“ објекте ПУ „Пава Сударски“ обилазе представници општине Нови Бечеј уз слатке поклон пакете и играчке, односно дидактичка средства које су заједно обезбедили локална самоуправа и сама предшколска установа.

Поклони за најмлађе намењени су деци у свим насељеним местима општине, истакао је овом приликом председник општине, Саша Максимовић, који је централни објекат ПУ „Пава Сударски“ у Новом Бечеју обишао заједно са својим замеником, Ивицом Миланковим и помоћницима, Миланом Стојшиним и Трифуном Станковићем.

Шта за њих представља „Дечја недеља“, која су права детета, али и његове обавезе, рекли су нам Јована, Мила и Данило.

У објекту „Лептирић“ ПУ „Пава Сударски“ први дан „Дечје недеље“ обележили су песмом.

 

Read 993 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…