УНА ПОВЕЗАЛА ТИСУ, БАНАТ И „ПЕТНИЦУ“

Ученица 8. разреда ОШ „Јосиф Маринковић“ у Новом Бечеју, Уна Чивчић, као једина представница новобечејске општине, у конкуренцији од хиљаду ученика, ушла је у најужи круг од само 209 младих из целе Србије и региона који су у периоду од 13. до 19. септембра ове године похађали Летњу научну школу у чувеној Истраживачкој станици „Петница“.

Ова талентована ученица за Летњу научну школу чула је од своје маме, наставнице историје, а на путу ка „Петници“, поред подршке породице, добила је несебичну подршку и својих наставника, али и другара из разреда. У разговору са Уном сазнали смо шта је све било потребно да би била изабрана у узак круг перспективних ученика и будућих младих научника из окружења.

Своја многобројна интересовања ова одлична ученица чији је тренутни мото „Сањај велике снове и ради тешко за њих“ имала је прилику да прошири и учврсти управо у Истраживачкој станици „Петница“. Са нама је поделила своја искуства и утиске.

 

Read 1158 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…